Спортски центар ЖАРКОВО

Спортски центар Жарково у свом саставу има 4 терена за тенис, терен за фудбал, велику салу за мали фудбал, кошарку, одбојку и рукомет, мале сале за аеробик, гимнастику и стони тенис.

Адреса: Проте Милорада Павловића 54, Београд

Телефон: 011/4033967  и  011/4033968

Мапа


Прикажи SC "Partizan", Žarkovo на већој мапи