P R A Z N I K D E C I

29. April 2021. |

P R A Z N I K   D E C I

Turistička organizacija Čukarica u saradnji sa Art Gestom, organizovala je manifestaciju Praznik deci. Manifestacija je zamišljena da deci ulepša dane pred najradosniji hrišćanski praznik.

Tokom prvog dana manifestacije, na Veliki četvrtak 29. aprila, u Velikom parku na Banovom brdu, deca su uživala u predstavi „Velika trka“ u kojoj su učestvovali članovi pozorišne grupe „Patuljak“. Tema predstave je bila u zdravom telu, zdrav duh. Predstava je za cilj imala podsećanje koliko su sport, timski duh i zdrav život bitni za decu.

Klovn „Šaca“ i njegove animacije izazvale su veliko oduševljenje kod dece.

U prelepom Velikom parku na Banovom brdu, deca su uživala i u zanimljivim animacijama i trikovima „najboljeg mađioničara“ Osmana.

Uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mera, deca su ovaj dan provela uz animaciju, igru, ples i lepo raspoloženje.

Voditelji programa su bili Danilo Arsenijević i Sandra Petrović.

Manifestacija se nastavlja i sutra, na istom mestu, gde će deca imati priliku da farbaju i ukrašavaju uskršnja jaja kao i da se druže sa Peđolinom. Radujemo se našem sutrašnjem druženju!

 

 

 

 

Najave događaja

Druga čukarička gulašijada - “Gljivarska trpeza”

10. Jul 2021. | Ada Ciganlija
Druga čukarička gulašijada - “Gljivarska trpeza”

Druga po redu čukarička gulašijada, pod nazivom “Gljivarska trpeza”, održaće se u subotu,10. jula, od 11 časova na piknik terenu na Adi Ciganliji, u organizaciji Turističke organizacije Čukarica,a u saradnji sa Mikološko-gljivarskim savezom Srbije. Pokrovitelj manifestacije je Gradska opština Čukarica.