Saradnja između Turističke organizacije Čukarica i Turističke organizacije Trebinje

12. April 2021. |

Saradnja između Turističke organizacije Čukarica i  Turističke organizacije Trebinje

 

Intenzivnija saradnja između Turističke organizacije Čukarica i Turističke organizacije Trebinje najavljena je nakon sastanka predstavnika obe turističke organizacije sa gradonačelnikom Trebinja.

Direktor Turističke organizacije Čukarica Slobodan Rogošić je rekao da Opština Čukarica i Grad Trebinje imaju značajan potencijal za turističko povezivanje, saradnju i razmenu. On je izrazio spremnost da posreduje i u uspostvljanju saradnje između Trebinja i turističkih organizacija u drugim beogradskim opštinama.

Podsećajući da opština Čukarica ima oko 200.000 stanovnika, Rogošić je istakao da će snažnija promocija Trebinja u ovoj, ali i u drugim beogradskim opštinama, zasigurno imati efekta u razvoju turističke slike Trebinja.

Turistička razmena moguća je u okviru poseta i višednevnih tura u Trebinje, što neće biti posebno teško, budući da je grad Trebinje već prepoznatljivo mesto za beogradske turiste.

Gradonačelnik Trebinja, Mirko Ćurčić se zahvalio na poseti i iskazao spremnost da podrži saradnju dve turističke organizacije.

Nakon sastanka u Gradskoj upravi, predstavnici Turističke organizacije Čukarica posetili su sedište Turističke organizacije Trebinje i obišli znamenitosti Trebinja.

 

Najave događaja

P R A Z N I K D E C I

29. April 2021. |
P R A Z N I K   D E C I

Turistička organizacija Čukarica u saradnji sa Art Gestom, organizovala je manifestaciju Praznik deci. Manifestacija je zamišljena da deci ulepša dane pred najradosniji hrišćanski praznik.