Održano finale turnira "Perfect couple 2019"

21. Septembar 2019. |

Održano finale turnira

"Perfect couple 2019" je dobila pobednika nakon četiri kvalifikaciona turnira gde su se svake nedelje prve tri ekipe kvalifikovale za finalni turnir. Turnirom je prodefilovalo preko četrdeset ekipa dok su se na  finalni turnir kvalifikovalo 12 savršenih parova.

Manifestacija održana je po treći put na Adi Ciganliji 21.09.2019. godine u organizaciji udruženja za promovisanje sporta „Hill Familia“ i generalnog pokrivitelja Turističko- sporteske organizacije Čukarica. Turnir mešovitih parova odbojke na pesku počeo je u 11č i trajao do 19č na Adi Ciganliji na terenu za odbojku na pesku u sklopu restorana“ Na kraj sveta“. Okupilo se 12 najboljih ekipa koje su se takmičile za glavnu nagradu egzotično putovanje za dvoje u Toskanu Nagradu za prvo mesto uručio je direktor Turističko-sportske organizacije Čukarica, Radomir Živojinović ekipi "Debelice" u sastavu Ana Marije Mitrović i Luke Gluteše. Drugoplasirana ekipa bila je ekipa „Limun žut“ koja je osvojila nagradu od 10 000 dinara. Članovi ove ekipe su Jovana Marčetić i Miljan Kiković dok je treće mesto osvojila ekipa  "Ljovisna" u sastavu Božice Marković i  Ognjena Bulića.Svim učesnicima bio je obezbeđen ručak kao i majice u kojima su učestvovali. Imali su takođe osveženje u vidu vode "Saint John's", glavnog robnog sponzora i Red Bull energetskog napitka. Na „Perfect couple “ napravljena je selekcija kvalitetnih ekipa koje su mogle da uživaju i međusobno se nadmeću u toku celog dana na prelepoj Adi Ciganliji tako da su ispunjena očekivanja i napravljen plan za organizovanje lige sledeće godine koja će trajati dva meseca i uključiti mnogo više ekipa uz veliki broj robnih i novčanih nagrada.

Najave događaja

2 Ženski fudbalski turnir Čukarica 2019

10. Decembar 2019. |
2 Ženski fudbalski turnir Čukarica 2019

Drugi po redu ženski fudbalski turnir održan je 09.12.2019 godine u “Sportskom Centru Žarkovo”, u periodu od 12-15 časova.Za razliku od prošlogodišnjeg
turnira na kome su učetvovale 4 ekipe , ove godine je učestvovalo 6 ekipa.