Održan prvi Rock maraton Belgrade No Compromise na Banovom brdu

18. Septembar 2019. | Banovo brdo

Održan prvi Rock maraton Belgrade No Compromise na Banovom brdu

U prepunom parku na Banovom brdu, u subotu 14.09.19. održan je prvi Rock maraton Belgrade No Compromise. U okviru osmočasovnog programa nastupili su: Strašni zmaj, Bas i Stega, Loud, Bullit for a Badman, Čikine bombone, Bol&Di... Posebnu pažnju privukli su najmlađi rokeri, polaznici škole Master Blaster, kao i polaznici Blasterovog Rock kampa. Publika je bila fascinirana i umećem desetogodišnjeg Petra Milutinovića iz Lazarevca, čiji virtuozitet na bubnjevima je „zabrinuo mnoge već afirmisane umetnike na udaraljkama“.

Najviše skandiranja i aplauza kod publike izazvala je legendarna Tanja Jovićević, dok je hitove Oktobra 1864 u glas pevala starosno raznolika publika, uključujući i onu koja nije bila rođena kad su pomenuti hitovi nastajali i prvi put objavljeni.

Rock maraton Belgrade No Compromise organizovali su Tangram centar, Jet Clock, Creative Music u saradnji sa Turističko-sportskom organizacijom Čukarica, a uz podršku Sekretarijata za kulturu Beograda, Gradske opštine Čukarica, Rock radija, Valjevske pivare i pivare Dogma.

Najave događaja

Super "Can Fest" u organizaciji pivare "Dogma Brewery"

29. Oktobar 2019. | Banovo brdo
Super

Super Can fest okupiće 2. novembra 15 kraft pivara iz 8 zemalja Evrope. Posetioci će imati priliku da probaju najnovije ukuse vrhunskog kraft piva, ali i da saznaju zašto je limenka "ambalaža budućnosti" i najbolji odgovor na zagađenje ambalažnim otpadom.