Održan prvi Rock maraton Belgrade No Compromise na Banovom brdu

18. Septembar 2019. | Banovo brdo

Održan prvi Rock maraton Belgrade No Compromise na Banovom brdu

U prepunom parku na Banovom brdu, u subotu 14.09.19. održan je prvi Rock maraton Belgrade No Compromise. U okviru osmočasovnog programa nastupili su: Strašni zmaj, Bas i Stega, Loud, Bullit for a Badman, Čikine bombone, Bol&Di... Posebnu pažnju privukli su najmlađi rokeri, polaznici škole Master Blaster, kao i polaznici Blasterovog Rock kampa. Publika je bila fascinirana i umećem desetogodišnjeg Petra Milutinovića iz Lazarevca, čiji virtuozitet na bubnjevima je „zabrinuo mnoge već afirmisane umetnike na udaraljkama“.

Najviše skandiranja i aplauza kod publike izazvala je legendarna Tanja Jovićević, dok je hitove Oktobra 1864 u glas pevala starosno raznolika publika, uključujući i onu koja nije bila rođena kad su pomenuti hitovi nastajali i prvi put objavljeni.

Rock maraton Belgrade No Compromise organizovali su Tangram centar, Jet Clock, Creative Music u saradnji sa Turističko-sportskom organizacijom Čukarica, a uz podršku Sekretarijata za kulturu Beograda, Gradske opštine Čukarica, Rock radija, Valjevske pivare i pivare Dogma.

Najave događaja

2 Ženski fudbalski turnir Čukarica 2019

10. Decembar 2019. |
2 Ženski fudbalski turnir Čukarica 2019

Drugi po redu ženski fudbalski turnir održan je 09.12.2019 godine u “Sportskom Centru Žarkovo”, u periodu od 12-15 časova.Za razliku od prošlogodišnjeg
turnira na kome su učetvovale 4 ekipe , ove godine je učestvovalo 6 ekipa.