Alpe Adria Festivali i Čukafest predstavljaju: Prvi Rok maraton na Banovom Brdu

09. Septembar 2019. | Banovo brdo

Alpe Adria Festivali i Čukafest predstavljaju: Prvi Rok maraton na Banovom Brdu

Alpe Adria Festivali i Čukafest predstavljaju: Prvi Rok maraton na Banovom Brdu BELGRADE NO COMPROMISE! – 8 sati Rok muzike.

Na otvorenoj sceni u parku na Banovom Brdu u subotu 14.septembra održaće se prvi višesatni (17-01 č) Rok maraton – BELGRADE NO COMPROMISE.Maraton će otvoriti najmlađi rokeri: Rok kamperi i Master Blastersi, a slede autorski projekat Bol@dee, Strašni zmaj, legendarni bend iz Kosjerića, sjajni Loud, čuvena pevačica Oktobra 1864 Tanja Jovićević sa bendom, Bas i stega sa novim materijalom, veoma popularne Čikine bombone i instrumentalni fjužn četverac Bullet For a Badman... uz još planiranih iznenađenja... 

Ulaz je slobodan, a manifestacija ima i humanitarni karakter: sakupljamo školski pribor za decu iz Svratišta. Organizatori manifestacije su Tangram centar, Jet Clock i Creative Music, uz podršku Sekretarijata za kulturu Beograda, Sokoj-a, OFPS, TSO Čukarica i Rok radija.

Ovo je prva manifestacija sa fokusuom na rok muziku, jer ovde rokeri nisu slučajni gosti, već su u centru pažnje. Zato svi na Banovo Brdo!

Najave događaja

2 Ženski fudbalski turnir Čukarica 2019

10. Decembar 2019. |
2 Ženski fudbalski turnir Čukarica 2019

Drugi po redu ženski fudbalski turnir održan je 09.12.2019 godine u “Sportskom Centru Žarkovo”, u periodu od 12-15 časova.Za razliku od prošlogodišnjeg
turnira na kome su učetvovale 4 ekipe , ove godine je učestvovalo 6 ekipa.