POZIVAMO VAS DA UZMETE UČEŠĆE NA „BEOGRADSKOM KARNEVALU BRODOVA“

31. Jul 2019. |

POZIVAMO VAS DA UZMETE UČEŠĆE NA „BEOGRADSKOM KARNEVALU BRODOVA“

Turistička organizacija Beograda ove godine po 15. put organizuje tradicionalnu gradsku manifestaciju ,,Beogradski karneval brodova 2019“. Manifestacija će se održati dana 31.08.2019. godine, u periodu od 17:00 do 23:00 časa, na potezu od Brankovog mosta do završetka Savske promenade prema mostu Gazela.

Ova manifestacija porodičnog karaktera doprinosi promociji i afirmaciji reka po kojima je naš grad prepoznatljiv. I ove godine koncept manifestacije je da se Beograđani i gosti grada pozovu na reke, kao i da se afirmišu rekreativno-sportske aktivnosti kroz revije čamaca i brodova, skijaša na vodi, džet ski klubova, kajakaških i nautičkih klubova. Pored revijalnog dela povorke na reci, manifestacija će sadržati i prateći, kulturno-zabavni program na obali.

PROGRAM POVORKE:

Mesto okupljanja je na nultnom kilometru na Ušću, na novobeogradskoj strani, u 17:15 časova.

Svečana povorka počinje u 18:00 časova uzvodno od Brankovog mosta do završetka Savske promenade.

Svi brodovi moraju napustiti akvatorij u 19:30 časova.

Svi zainteresovani za učešće u revijalnoj povorci brodova moraju da popune prijavu - Popunjavanjem prijave potvrđujete da ste upoznati sa svim zakonima propisanim za plovidbu na unutrašnjim plovnim putevima. Sva plovila koja nisu registrovana ili osobe koje nemaju dozvolu za upravljanjem plovilom kao i osobe u alkoholisanom stanju biće isključena iz svečane povorke i kažnjena zakonom propisanim merama.

Popunjene prijave je neophodno poslati elektronskim putem na adresu:

mgrce@tob.rs, mob: 0628852243 najkasnije do četvrtka, 29.08.2019. godine.

Najave događaja

Super "Can Fest" u organizaciji pivare "Dogma Brewery"

29. Oktobar 2019. | Banovo brdo
Super

Super Can fest okupiće 2. novembra 15 kraft pivara iz 8 zemalja Evrope. Posetioci će imati priliku da probaju najnovije ukuse vrhunskog kraft piva, ali i da saznaju zašto je limenka "ambalaža budućnosti" i najbolji odgovor na zagađenje ambalažnim otpadom.