POETA KOD ČUKARIČKE ČESME- PRVO VEČE PETE SEZONE

29. Jun 2019. |

POETA KOD ČUKARIČKE ČESME- PRVO VEČE PETE SEZONE

Udruženje pisaca POETA je, pod pokroviteljstvom Turističko sportske organizacije Čukarica organizovalo prvo od četiri planirane večeri poezije, muzike, igre i pesme i time otvorilo PETU sezonu manifestacije POETA KOD ČUKARIČKE ČESME. Naziv ovogodišnje manifestacije bio je ODLIČAN 5: kao peta sezona, kao ocena koju su dali našim sugrađanima koji ih prate svih ovih godina, kao ocena koju su sugrađani dali POETI samim svojim prisustvom.

Prvo veče bilo je posvećeno našim najmlađim sugrađanima, našoj deci. U programu su učestvovali pesnici za decu, deca pesnici, a muzički deo programa bio je rezervisan za mladog muzičara Marka Marinkovića, učenika OŠ "Mika Antić" koji je na harmonici predstavio svoje umeće.Poseban pečat večeri dao je popularni Peđolino, koji je svojim muzičko scenskm performansom zabavio i uveselio sve prisutne.

Takođe, u programu su učestvovali i pesnici iz Kraljeva, Vršca, Banatskog Karlovca, Pančeva, Begaljice.

U okviru programa predstavljena je POETINA KNjIŽARICA, koja je smeštena u Ščerbinovoj ulici, neposredno uz trg gde se nalazi Česma -Šoljica i koja nudi mnoštvo novih i zanimljivih naslova Poetinih, ali i mnogih drugih izdavača.Program je vodila pesnikinja Sanja Radojković-KumaSledeći susret je zakazan za drugu polovinu jula uz ljubavnu poeziju.

Najave događaja

2 Ženski fudbalski turnir Čukarica 2019

10. Decembar 2019. |
2 Ženski fudbalski turnir Čukarica 2019

Drugi po redu ženski fudbalski turnir održan je 09.12.2019 godine u “Sportskom Centru Žarkovo”, u periodu od 12-15 časova.Za razliku od prošlogodišnjeg
turnira na kome su učetvovale 4 ekipe , ove godine je učestvovalo 6 ekipa.