Održan peti Beogradski manifest

26. Maj 2019. |

Održan peti Beogradski manifest

Turističko-sportska organizacija Čukarica bila je i ove godine učesnik najvećeg porodičnog festivala u regionu , petog Beogradskog manifesta, koji je održan tokom vikenda na Kalemegdanu. Na štandu Turističko-sportske organizacije Čukarica su pretstavljeni turističke potencijale kao i sadržaje Sportskog centra Žarkovo, dok su kulturne i umetničke programe predstavile čukaričke kulturne ustanove - Kulturni centar Čukarica i Galerija '73.

U kulturno-umetničkom programu učestvovali su hor “Slavujčići”. Članovi KUD “Dimitrije Tucović” i KUD “Sveti Đorđe” a u programu je nastupili i učenica muzičke škole Artino.

Svoje znanje i veštine u pripremi gastronomskih specijaliteta predsatvili su studenti Visoke hotelijerske škole kao i njihove kolege sa smerova hotelijerstvo i restoraterstvo. Za sportske i rekreativne aktivnosti bili su zaduzeni Sportski centar Žarkovo i udruženje “Hill Familia”, koje je organizovalo tradicionalno takmičenje u kockicama.

Prijatelji manifestacije bili su pivara „Dogma“, restorani „Maksimilijan“

Najave događaja

2 Ženski fudbalski turnir Čukarica 2019

10. Decembar 2019. |
2 Ženski fudbalski turnir Čukarica 2019

Drugi po redu ženski fudbalski turnir održan je 09.12.2019 godine u “Sportskom Centru Žarkovo”, u periodu od 12-15 časova.Za razliku od prošlogodišnjeg
turnira na kome su učetvovale 4 ekipe , ove godine je učestvovalo 6 ekipa.