Održan peti Beogradski manifest

26. Maj 2019. |

Održan peti Beogradski manifest

Turističko-sportska organizacija Čukarica bila je i ove godine učesnik najvećeg porodičnog festivala u regionu , petog Beogradskog manifesta, koji je održan tokom vikenda na Kalemegdanu. Na štandu Turističko-sportske organizacije Čukarica su pretstavljeni turističke potencijale kao i sadržaje Sportskog centra Žarkovo, dok su kulturne i umetničke programe predstavile čukaričke kulturne ustanove - Kulturni centar Čukarica i Galerija '73.

U kulturno-umetničkom programu učestvovali su hor “Slavujčići”. Članovi KUD “Dimitrije Tucović” i KUD “Sveti Đorđe” a u programu je nastupili i učenica muzičke škole Artino.

Svoje znanje i veštine u pripremi gastronomskih specijaliteta predsatvili su studenti Visoke hotelijerske škole kao i njihove kolege sa smerova hotelijerstvo i restoraterstvo. Za sportske i rekreativne aktivnosti bili su zaduzeni Sportski centar Žarkovo i udruženje “Hill Familia”, koje je organizovalo tradicionalno takmičenje u kockicama.

Prijatelji manifestacije bili su pivara „Dogma“, restorani „Maksimilijan“

Najave događaja

POZIVAMO VAS DA UZMETE UČEŠĆE NA „BEOGRADSKOM KARNEVALU BRODOVA“

31. Jul 2019. |
POZIVAMO VAS DA UZMETE UČEŠĆE NA „BEOGRADSKOM KARNEVALU BRODOVA“

Turistička organizacija Beograda ove godine po 15. put organizuje tradicionalnu gradsku manifestaciju ,,Beogradski karneval brodova 2019“. Manifestacija će se održati dana 31.08.2019. godine, u periodu od 17:00 do 23:00 časa, na potezu od Brankovog mosta do završetka Savske promenade prema mostu Gazela.