27. Zimski fudbalski turnir

24. Januar 2019. |

27. Zimski fudbalski turnir

Tim povodom, u sali opštine Čukarica održana je Konferencija za novinare, a izvučeni su i parovi koji će se sastati u mečevima.

Turnir je nastao pre 26 godina, sa ciljem da omogući fudbalskim amaterskim ekipama sa Čukarice i Beograda da se pripreme i igraju što više utakmica pre početka sezone.

Ove godine, na turniru će učestvovati 16 čukaričkih i deset ekipa sa teritorije Grada, a do početka marta biće odigrane 33 takmičarske i devet prijateljskih utakmica.

Promoter ovogodišnjeg turnira je čuveni golman Partizana i reprezentacije Jugoslavije Ivan Ćurković, koji je na konferenciji rekao da mu je veliko zadovoljstvo da `kao žitelj Čukarice podrži ovaj prestižni turnir i tom prilikom poželeo svim učesnicima puno sreće u takmičenju i kvalitetne i dobre utakmice.

Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić, zahvalio se promoterima turnira i svima koji podržavaju organizaciju ovog dugogodišnjeg takmičenja i pozvao učesnike na fer plej i očuvanje sportskog duha, te izrazio nadu da će im ovaj turnir biti od pomoći da odigraju što više utakmica i steknu dobru formu za naredna takmičenja.

O novinama, koje se od ove godine uvode u propozicije takmičenja, a u cilju što kvalitetnijih uslova i igre , govorio je predsednik turnira Slaviša Šotra, zamolivši ekipe da se poštuju propozicije takmičenja.

Učesnike su pozdravili i Stanislav Karasi, Miodrag Janković, a konferenciji su prisustvovali i pomoćnici predsednika opštine Petar Mandić i Mirko Stamatović i direktor Turističko-sportske organizacije Radomir Živojinović.

Ovogodišnji turnir otvoriće ekipe Lokomotive i Rušnja koje će se sastati u subotu, 2. februara, od 09.00 časova na terenu FSB , na Adi Ciganliji.

Najave događaja

POČELA "Perfect couple liga"

28. Avgust 2019. |
POČELA

U subotu 24.avgusta počela je odbojka na pesku za mešovite parove. Na prvom kvalifikacionom turniru učestvovalo je 12 ekipa. Takmičenje je počelo u 13 časova na terenu caffe restorana “Na kraju sveta” na Adi ciganliji.