27. Zimski fudbalski turnir

24. Januar 2019. |

27. Zimski fudbalski turnir

Tim povodom, u sali opštine Čukarica održana je Konferencija za novinare, a izvučeni su i parovi koji će se sastati u mečevima.

Turnir je nastao pre 26 godina, sa ciljem da omogući fudbalskim amaterskim ekipama sa Čukarice i Beograda da se pripreme i igraju što više utakmica pre početka sezone.

Ove godine, na turniru će učestvovati 16 čukaričkih i deset ekipa sa teritorije Grada, a do početka marta biće odigrane 33 takmičarske i devet prijateljskih utakmica.

Promoter ovogodišnjeg turnira je čuveni golman Partizana i reprezentacije Jugoslavije Ivan Ćurković, koji je na konferenciji rekao da mu je veliko zadovoljstvo da `kao žitelj Čukarice podrži ovaj prestižni turnir i tom prilikom poželeo svim učesnicima puno sreće u takmičenju i kvalitetne i dobre utakmice.

Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić, zahvalio se promoterima turnira i svima koji podržavaju organizaciju ovog dugogodišnjeg takmičenja i pozvao učesnike na fer plej i očuvanje sportskog duha, te izrazio nadu da će im ovaj turnir biti od pomoći da odigraju što više utakmica i steknu dobru formu za naredna takmičenja.

O novinama, koje se od ove godine uvode u propozicije takmičenja, a u cilju što kvalitetnijih uslova i igre , govorio je predsednik turnira Slaviša Šotra, zamolivši ekipe da se poštuju propozicije takmičenja.

Učesnike su pozdravili i Stanislav Karasi, Miodrag Janković, a konferenciji su prisustvovali i pomoćnici predsednika opštine Petar Mandić i Mirko Stamatović i direktor Turističko-sportske organizacije Radomir Živojinović.

Ovogodišnji turnir otvoriće ekipe Lokomotive i Rušnja koje će se sastati u subotu, 2. februara, od 09.00 časova na terenu FSB , na Adi Ciganliji.

Najave događaja

2 Ženski fudbalski turnir Čukarica 2019

10. Decembar 2019. |
2 Ženski fudbalski turnir Čukarica 2019

Drugi po redu ženski fudbalski turnir održan je 09.12.2019 godine u “Sportskom Centru Žarkovo”, u periodu od 12-15 časova.Za razliku od prošlogodišnjeg
turnira na kome su učetvovale 4 ekipe , ove godine je učestvovalo 6 ekipa.