Održano finale turnira "Perfect couple 2019"

21. Septembar 2019.

"Perfect couple 2019" je dobila pobednika nakon četiri kvalifikaciona turnira gde su se svake nedelje prve tri ekipe kvalifikovale za finalni turnir. Turnirom je prodefilovalo  preko četrdeset ekipa.

Održano finale turnira

Održan prvi Rock maraton Belgrade No Compromise na Banovom brdu

18. Septembar 2019.
Banovo brdo

U prepunom parku na Banovom brdu, u subotu 14.09.19. održan je prvi Rock maraton Belgrade No Compromise. U okviru osmočasovnog programa nastupili su: Strašni zmaj, Bas i Stega, Loud, Bullit for a Badman, Čikine...

Održan prvi Rock maraton Belgrade No Compromise na Banovom brdu

ODRŽAN PETI PO REDU “SAVA RIVER FEST” U OSTRUŽNICI

28. Avgust 2019.

U subotu, u Ostružnici, na obali Save, održan je peti po redu rok festival “Sava river fest”. 

ODRŽAN PETI PO REDU “SAVA RIVER FEST” U OSTRUŽNICI

Između šume i reke

Smeštena u najprivlačnijem delu Beograda, između reke Save i pitomoh šumadijskih brda, obdarena prirodnim lepotama, zelenim površinama i bogatim sportsko rekreativnim sadržajem, Čukarica u turističkom smislu, sasvim sigurno, predstavlja biser među beogradskim opštinama. 

detaljnije 


U blizini centra grada

Čukarica se prostire jugozapadno od starog beogradskog jezgra. Na oko tri kilometra uzvodno od ušća Save u Dunav, graniči se sa opštinama Savski venac  i Novi Beograd. Redovne autobuske i tramvajske  linije  gradskog prevoza omogućavaju dostupnost  strogom centru Beograda za samo desetak minuta vožnje.

detaljnije 


Sport i rekreacija

Uređen sportski ambijent  ušuškan u zelenilo, sa beogradskim morem i beogradskom šumom, brojnim pešačkim i biciklističkim stazama, sa terenima i bazenima, Čukarica predstavlja mali raj za ljubitelje sporta i rekreacije. 

detaljnije


Odmor i uživancija

Nadaleko poznata po svojim restoranima, Čukarica posetiocima nudi nezaboravan gastronomski užitak. Možete uživati u domaćoj šumadijskoj ili internacionalnoj kuhinji, pri tome birati prirodni ambijent po vašem ukusu, od ribljih restorana na obali Save, preko otmenih lokala, do čuvenih beogradskih kafana na obodu Košutnjaka. 

 

Najave događaja

POČELA "Perfect couple liga"

28. Avgust 2019. |
POČELA

U subotu 24.avgusta počela je odbojka na pesku za mešovite parove. Na prvom kvalifikacionom turniru učestvovalo je 12 ekipa. Takmičenje je počelo u 13 časova na terenu caffe restorana “Na kraju sveta” na Adi ciganliji.