Vesti

Održan turnir 3h3 u uličnom basketu “HILL DAYS 9”

22. April 2019. |

 

Proteklog vikenda održan je sada već deveti po redu turnir u uličnom baskètu “ Hill days“koji važi za jedan od najjačih turnira u zemlji po kvalitetu ekipa koje se prijavljuju.

Deveti turnir 3 h 3 u uličnom basketu - “Hill days” na Čukarici

19. April 2019. |

Turnir u uličnom basketu „Hill days”, biće održan u subotu, 20. 04. 2019. , na košarkaškom terenu sa tartan podlogom na Adi Ciganliji. Ovaj turnir važi za jedan od najprestižnijih turnira uličnog basket, po kvalitetu igrača i njihovog ranga na FIBA rang listi. Pored takmičenja 3h3, u kome učestvuju prijavljene ekipe, biće održan i revijalni meč, kao i dodatna takmičenja u brzom šutiranju trojki i takmičenje u zakucavanjanjima

JN-2/19

03. April 2019. |

TURISTIČKO-SPORTSKA ORGANIZACIJA ČUKARICA objavljuje POZIV 02/19 za podnošenje ponuda u postupku javne nabavke male vrednosti za Usluge održavanja sportskog centra „Žarkovo“

Dan ljubimaca na Čukarici

31. Mart 2019. |

Manifestacija Dan ljubimaca opštine Čukarice je održana u Sportskom centru Žarkovo pod pokroviteljstvom Turističko-sportske organizacije Čukarica i Kinološkog Saveza  Republike Srbije.

Deca pre svih

20. Mart 2019. |

Požeška je na samom početku ove godine, svoje srce otvorila svim ljudima koji su, posetivši tradicionalnu “Ulicu otvorenog srca“, želeli da na najlepši način provedu prvi dan Nove godine.

FK “Sremčica” pobednik 27. Zimskog fudbalskog turnira

04. Mart 2019. |

04.03.2019.

Pobednici tradicionalnog Zimskog fudbalskog turnira, ove godine su fudbaleri FK “Sremčica”, koji su u finalnoj utakmici održanoj u nedelju na stadionu FSB na Adi Ciganliji, rezultatom 2:1 pobedili ekipu FK “Komgrap”. Pobednički pehar, 27. Zimskog fudbalskog turnira, fudbalerima Sremčice, dodelio je promoter ovogodišnjeg takmičenja , čuveni golman i reprezentativac Ivan Ćurković.

Treće mesto osvojili su fudbaleri ekipe “Torlaka” , koji su prethodno savladali  FK “Milutinac”, rezultatom 2:0.

JN-1/19

01. Mart 2019. |

TURISTIČKO-SPORTSKA ORGANIZACIJA ČUKARICA

objavljuje

POZIV

01/19

za podnošenje ponuda

u postupku javne nabavke male vrednosti

radi zaključenja ugovora za Usluge organizacije

turističkog putovanja za građane opštine Čukarica

Škola odbojke za devojčice i dečake

26. Februar 2019. |

Turističko-sportska organizacija Čukarice u saradnji sa odbojkaškim klubom " Crnjanski" sa naše opštine organizuje u Sportskom centru" Žarkovo " ulica Prote M.Pavlovića 54, u toku marta meseca besplatnu školu odbojke za devojčice i dečake.Termini su : Subota i nedelja od 09.00-11.00.Kontakt 060/336-31-34

Škola košarke za osnovce

26. Februar 2019. |

 

Turističko - sportska organizacija Čukarice u saradnji sa košarkaškim klubom "Beostajl" organizuje besplatnu školu košarke za dečake i devojčice osnovnih škola koja će trajati do kraja školske godine u terminima:Subotom od 12-13časova i nedeljom od 14-15 časova.Sva zainteresovana deca mogu se javiti na telefon 064/1800244

41. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

23. Februar 2019. |

U okviru 41. Međunarodnog sajma turizma u Begradu, Gradska opština Čukarica, u subotu, 23.februara, u Hali 4 Beogradskog sajma, održala je svoju promociju. U "Čukaričkoj razglednici", pored Turističko-sportske organizacije Čukarica, koja je prezentovala svoje manifestacije koje organizuje tokom godine, kao nosioci kulture učestvovali su i Kulturni centar Čukarica i Galerija 73. Sportski i rekreativni sadržaj predstavilo je JP Ada Ciganlija.

Međunarodni Aikido seminar

05. Februar 2019. |

Sportsko udruženje Aikido akademija u saradnji sa Turističko-sportskom organizacijom Čukarica organizuje međunarodni aikido seminar u periodu od 03.02.-09.02.2019. u Sportckom centru Žarkovo ul. Prote Milorada Pavlovića 54.

Očekuje se oko 25 učesnika iz Rusije, Kazahstana, Slovenije, Nemačke, Makedonije i Azerbejdžana.

Više informacija na telefon 062/8063600

Počeo 27. Zimski fudbalski turnir

04. Februar 2019. |

Ovogodišnji Zimski fudbalski turnir počeo je u subotu, a utakmici izeđu ekipa FK Sremčica i FK Milutinac, prisustvovao je i predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić. Otvaranju turnira prisustvovali su i promoter Ivan Ćurković, član Veća Grada Beograda Zoran Adamović, predsednik FSB Miroslav Stojanović, pomoćnik predsednika opštine Mirko Stamatović, član IO FSS Miodrag Žuća Janković član Veća i direktor turnira Slaviša Šotra, direktor Turističko-sportske organizacije Radomir Živojinović.

27. Zimski fudbalski turnir

24. Januar 2019. |

Ovogodišnji Zimski fudbalski turnir, koji se održava po 27. put, igraće se od 2. februara do 4. marta na terenima Fudbalskog saveza Beograda , na Adi Ciganliji. Turnir organizuju opština Čukarica, Turističko-sportska organizacija Čukarice, a uz podršku Fudbalskog saveza Beograda.

Održano plivanje za Časni krst na Adi Ciganliji

21. Januar 2019. |

19.01.2019.

Veliki Hrišćanski praznik Bogojavljenje obeležen je i ove godine plivanjem za Časni krst na Adi Ciganliji. Tradicionalno Bogojavljensko plivanje, koja se održava već 21. put, organizuje opština Čukarica, Turističko-sportska organizacija Čukarice, Hram Svetog Đorđa i Ada Ciganlija.

Pobednik ovogodišnjeg plivanja za Časni krst je  Pavle Dragišić, koji je i ranije učestvovao, a ove godine je najbrže doplivao do Časnog krsta.

Bogojavljenje 2019. na Adi Ciganliji

16. Januar 2019. |

Obeležavanje velikog Hrišćanskog praznika Bogojavljenja i tradicionalno,  plivanje za Časni krst održaće se u subotu, 19. januara 2019. godine na Adi Ciganliji. Organizatori manifestacije, koja se održava po 21. put su  Hram Svetog Đorđa, Gradska opština Čukarica, Turističko-sportska organizacija Čukarice i Javno preduzeće „Ada Ciganlija".

 Sveta Liturgija, u Hramu Svetog Đorđa na Banovom brdu počinje u 8.30 časova, a  Litija polazi u 11.00 časova ispred Hrama Sv. Đorđa.

U tradicionalnom plivanju za Časni krst učestvuju pripadnici Vojne akademije, Žandarmerije, Svibora i građanstva, a start je u 12.00 časova. Ove godine, po prvi put biće održano i saborno pogruženje- ulazak u vodu vernika.

 

Pobedniku će biti uručen Časni krst i Pobednički plašt.

Ulica otvorenog srca

01. Januar 2019. | Požeška

Prvog dana Nove godine, čukarička Požeška ulica je bila Ulica otvorenog srca. U tradicionalnoj manifestaciji, koja u dobrom raspoloženju okuplja Čukaričane, Beograđane i goste Čukarice, učestvovali su muzičari, glumci, klovnovi , ulični zabavljači.

ČUVAJ SE I SAČUVAJ – Udruženje RAZBOR

17. Decembar 2018. | ul. Prote Milorada Pavlovića br. 54.

Udruženja “RAZBOR“ poziva na predavanje pod nazivom “ČUVAJ SE I SAČUVAJ“.

Predavanje će biti uvod u niz aktivnosti koje su predviđene pomenutom akcijom. Teme koje ćemo obrađivati su:

  • mladi, porodica i škola u središtu savremenih bezbednosnih izazova kroz prepoznavanje i reagovanje na manipulaciju
  • stari i novi oblici zavisnosti i nasilja
  • huliganizam, radikalizam i ekstremizam
  • virtuelna realnost

Obeležena godišnjica osnivanja Turističko-sportske oraganizacije Čukarica

23. Novembar 2018. |

Turističko-sportska oraganizacija Čukarice obeležila je godinu dana uspešnog rada. Svečanost je upriličena u SC Žarkovo koji je u sastavu organizacije od 1.11.2018. godine.

Turističko-sportska organizacija Čukarice u Sportskom centru Žarkovo

07. Novembar 2018. |

Turističko-sportska organizacija Čukarice u Sportskom centru Žarkovo nudi besplatan program za žene u toku novembra meseca.

Rezultati javnog konkursa za izradu idejnog rešenja loga Turističko-sportske organizacije Čukarica

05. Novembar 2018. |

Konkurs za izradu idejnog rešenja loga Turističko-sportske organizacije Čukarica objavljen je ha portalu  Turističko-sportske organizacije Čukarica 19. oktobra 2018. godine.

Za celu godinu