Vesti

Obeležena godišnjica osnivanja Turističko-sportske oraganizacije Čukarica

23. Novembar 2018. |

Turističko-sportska oraganizacija Čukarice obeležila je godinu dana uspešnog rada. Svečanost je upriličena u SC Žarkovo koji je u sastavu organizacije od 1.11.2018. godine.

Turističko-sportska organizacija Čukarice u Sportskom centru Žarkovo

07. Novembar 2018. |

Turističko-sportska organizacija Čukarice u Sportskom centru Žarkovo nudi besplatan program za žene u toku novembra meseca.

Rezultati javnog konkursa za izradu idejnog rešenja loga Turističko-sportske organizacije Čukarica

05. Novembar 2018. |

Konkurs za izradu idejnog rešenja loga Turističko-sportske organizacije Čukarica objavljen je ha portalu  Turističko-sportske organizacije Čukarica 19. oktobra 2018. godine.

Finale manifestacije „Izađi mi na teglu“ na Adi Ciganliji

15. Oktobar 2018. |

Ovogodišnje, peto, jubilarno nacionalno takmičenje u pripremi ajvara „Izađi mi na teglu“ održano je na Adi Ciganliji, uz učešće ekipa iz cele Srbije.

Finale manifestacije

13. Oktobar 2018. | Tempo Ada Ciganlija

Dana 13-tog oktobra 2018. na platou ispred Tempo centra Ada Ciganlija, održaće se finale manifestacije "Izađi mi na teglu" sa početkom od 11 časova.

Održan "Perfect couple 2" turnir u odbojci na pesku

22. Septembar 2018. | Ada Ciganlija

Manifestacija „Perfect couple 2“ održana je po drugi put na Adi Ciganliji 22.09.2018. godine u organizaciji udruženja za promovisanje sporta „Hill Familia“ i generalnog pokrivitelja Turističko- sporteske organizacije Čukarica.

JAVNI KONKURS ZA IZRADU IDEJNOG REŠENjA LOGA TURISTIČKO-SPORTSKE ORGANIZACIJE ČUKARICA

19. Septembar 2018. |

Pozivaju se sva zainteresovana lica da učestvuju na Konkursu za izbor idejnog rešenja loga Turističko-sportske organizacije Čukarica.

Cilj konkursa je da se dobije kvalitetno, originalno i jednostavno rešenje loga Turističko-sportske organizacije Čukarica.

Održana tribina i izložba fotografija pod nazivom "UNDERGRAD -ČUKARICA EXPLORING"

18. Septembar 2018. | Banovo brdo

Turističko-sportska organizacija Čukarice zajedno sa Centrom za urbani razvoj, neformalnom grupom Urbeh i pivarom DOGMA - BREWERY organizuje izložbu fotografija podzemnih i industrijskih prostora koji se kriju na tertoriji ove beogradske opštine (laguma, kazamata, bunkera, tunela, tajnih vojnih baza stare Šećerane).

Beogradski AS pobednik

12. Septembar 2018. |

Još jedna uspešna sezona "Poete" kod čukaričke česme

04. Septembar 2018. | Banovo brdo

Na najlepšem mestu na Čukarici, na platou kod ČESME-ŠOLjICE, sa decom, roditeljima, bakama i dekama, vaspitačicama, učiteljicama, nastavnicima i svima koji su se tu našli, slučajno ili namerno, družili su se pesnici za decu, deca pesnici, muzičari, pevači, animatori, i specijalni gosti koji su svojim prisustvom i učestvovanjem dali poseban značaj i vrednost ovome što radimo.

Završno veče Poete kod čukaričke česme

30. Avgust 2018. | Banovo brdo

Treće, završno veče ovogodišnje manifestacije "Poeta kod čukaričke česme", posvetićemo deci. Od 18 časova kod Česme će se pevati, igrati, recitovati, zabavljati, smejati...

Održan "Perfect couple" turnir u odbojci na pesku

29. Avgust 2018. | Ada Ciganlija

U realizaciji udruženja Hill Familia,  pod pokroviteljstvom Turističko-sportske organizacije Čukarica, organizovan je turnir u odbojci pod nazivom "Perfect couple".   Događaj je uključio sve parove koji sebe smatraju dobrim timom ( brat i sestra, mladić i devojka, suprug i supruga ili drug i drugarica).

14. BEOGRADSKI KARNEVAL BRODOVA subota, 25. avgust

23. Avgust 2018. | Kalemegdan

Program ovogodišnjeg Beogradskog karnevala brodova, kao i svake godine, pored centralnog dela programa na vodi, čini sadržajan program na obali: muzički program i koncerte na bini, nastup karnevalskih grupa kao i brojne punktove namenjene najmlađim posetiocima.

Karavan „Izađi mi na teglu“ počeo na Čukarici

17. Avgust 2018. | Ada Ciganlija

Ovogodišnje takmičenje u pripremi ajvara, pod nazivom „Izađi mi na teglu“ počelo je na Čukarici, na Adi Ciganliji. Jedinstvenom karavanu, koji će u narednih mesec dana biti održan u gradovima širom Srbije, Turističko-sportska organizacija opštine Čukarica pridružila se i ove godine, a među takmičarskim ekipama su i majstori sa Čukarice. Na prošlogodišnjem nacionalnom takmičenju čukarička ekipa imala je, po oceni stručnog žirija najbolji nastup, te je, ove godine karavan krenuo upravo sa Čukarice.

Održana "Boemija" na paltou kod česme

13. Avgust 2018. | Banovo brdo

Drugo ovogodišnje druženje na platou kod ČESME-ŠOLjICE, uz ljubavnu poeziju i boemiju, muziku, pesmu, ples i dečiju graju, organizovalo je Udruženje pisaca POETA, a pod pokroviteljstvom Turističko-sportske organizacije Čukarica. Naši sugrađani imali su priliku da uživaju u ovim lepim letnjim večerima.

Ukus ajvara na Čukarici

07. Avgust 2018. | Beograd

Turističko-sportska organizacija Čukarica na manifestaciji “Izađi mi na teglu”

Včetiri godine, širom Srbije, se uspešno realizuje manifestacija simpatičnog i prepoznatljivog naziva “Izađi mi na teglu”. U formi karavana, od grada do grada od 17. avgusta, do 13. oktobra, kada je finale, organizacija “Bašta Mašta” koja je pokrenula ovu jedinstvenu, konceptualno neobičnu, autentičnu i društveno odgovornu manifestaciju na teritoriji cele zemlje, organizuje takmičenje u spremanju ajvara.

Nastavak druženja “Poete” kod Čukaričke česme

07. Avgust 2018. | Banovo brdo

Udruženje pisaca POETA, sa svojim prijateljima, a pod pokroviteljstvom Turističko-sportske organizacije Čukarica, organizovaće drugo ovogodišnje druženje na platou kod ČESME-ŠOLjICE, u subotu 11.08.2018. godine od 20-22 čas.

Uz ljubavnu poeziju i boemiju, muziku, pesmu, ples i dečiju graju, naši sugrađani imaće priliku da uživaju u ovim lepim letnjim večerima.

Poslednje veče u ovom ciklusu, koje je planirano za 1. septembar, biće posvećeno našim najmlađim sugrađanima, veče poezije za decu.

POETA KOD ČUKARIČKE ČESME - POZDRAV IZ BEOGRADA

17. Jul 2018. | Banovo brdo

Sa platoa kod ČESME-ŠOLjICE poslata je najlepša razglednica Beograda: poezijom, muzikom, pesmom, igrom, humanošću, osmehom, nadom, verom, a sve s ljubavlju, najčistijom, najvećom, onom pravom iz srca i duše.

Udruženje pisaca POETA pod pokroviteljstvom Turističko-sportske organizacije Čukarice i GO Čukarica upriličilo je VEČE ZA PAMĆENjE. Bio je to povratak u velikom stilu: posle dve godine stekli su se uslovi da se Njeno Veličanstvo POEZIJA ponovo predstavi Čukaričanima, na najlepšem mestu na Banovom brdu.

Simfonijski orkestar RTS-a oduševio publiku na Banovom brdu

02. Jul 2018. | Banovo Brdo

Četvrti muzički festival na otvorenom „Letnji dan - Matija Ban“, u organizaciji Turističko-sportske organizacijeopštine Čukarica, održan je na letnjoj sceni u parku na Banovom brdu. Muzika i film okupili su Beograđane svih generacija, koji su uživali u bajkovitom muzičkom događaju, koji je za njih priredio Simfonijski orkestar RTS-a pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića, kao i u projekciji filma “Gorčilo, jesi li ti to došao da me vidiš”.

Za celu godinu