Finale manifestacije „Izađi mi na teglu“ na Adi Ciganliji

15. Oktobar 2018.

Ovogodišnje, peto, jubilarno nacionalno takmičenje u pripremi ajvara „Izađi mi na teglu“ održano je na Adi Ciganliji, uz učešće ekipa iz cele Srbije.

Finale manifestacije „Izađi mi na teglu“ na Adi Ciganliji

Održan "Perfect couple 2" turnir u odbojci na pesku

22. Septembar 2018.
Ada Ciganlija

Manifestacija „Perfect couple 2“ održana je po drugi put na Adi Ciganliji 22.09.2018. godine u organizaciji udruženja za promovisanje sporta „Hill Familia“ i generalnog pokrivitelja Turističko- sporteske organizacije Čukarica.

Održan

Održana tribina i izložba fotografija pod nazivom "UNDERGRAD -ČUKARICA EXPLORING"

18. Septembar 2018.
Banovo brdo

Turističko-sportska organizacija Čukarice zajedno sa Centrom za urbani razvoj, neformalnom grupom Urbeh i pivarom DOGMA - BREWERY organizuje izložbu fotografija podzemnih i industrijskih prostora koji se kriju na tertoriji ove beogradske opštine (laguma,...

Održana tribina i izložba fotografija pod nazivom

Između šume i reke

Smeštena u najprivlačnijem delu Beograda, između reke Save i pitomoh šumadijskih brda, obdarena prirodnim lepotama, zelenim površinama i bogatim sportsko rekreativnim sadržajem, Čukarica u turističkom smislu, sasvim sigurno, predstavlja biser među beogradskim opštinama. 

detaljnije 


U blizini centra grada

Čukarica se prostire jugozapadno od starog beogradskog jezgra. Na oko tri kilometra uzvodno od ušća Save u Dunav, graniči se sa opštinama Savski venac  i Novi Beograd. Redovne autobuske i tramvajske  linije  gradskog prevoza omogućavaju dostupnost  strogom centru Beograda za samo desetak minuta vožnje.

detaljnije 


Sport i rekreacija

Uređen sportski ambijent  ušuškan u zelenilo, sa beogradskim morem i beogradskom šumom, brojnim pešačkim i biciklističkim stazama, sa terenima i bazenima, Čukarica predstavlja mali raj za ljubitelje sporta i rekreacije. 

detaljnije


Odmor i uživancija

Nadaleko poznata po svojim restoranima, Čukarica posetiocima nudi nezaboravan gastronomski užitak. Možete uživati u domaćoj šumadijskoj ili internacionalnoj kuhinji, pri tome birati prirodni ambijent po vašem ukusu, od ribljih restorana na obali Save, preko otmenih lokala, do čuvenih beogradskih kafana na obodu Košutnjaka. 

 

Najave događaja

Finale manifestacije

13. Oktobar 2018. | Tempo Ada Ciganlija

Dana 13-tog oktobra 2018. na platou ispred Tempo centra Ada Ciganlija, održaće se finale manifestacije "Izađi mi na teglu" sa početkom od 11 časova.