Počeo 27. Zimski fudbalski turnir

04. Februar 2019.

Ovogodišnji Zimski fudbalski turnir počeo je u subotu, a utakmici izeđu ekipa FK Sremčica i FK Milutinac, prisustvovao je i predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić. Otvaranju turnira prisustvovali su i promoter Ivan Ćurković, član Veća Grada...

Počeo 27. Zimski fudbalski turnir

27. Zimski fudbalski turnir

24. Januar 2019.

Ovogodišnji Zimski fudbalski turnir, koji se održava po 27. put, igraće se od 2. februara do 4. marta na terenima Fudbalskog saveza Beograda , na Adi Ciganliji. Turnir organizuju opština Čukarica, Turističko-sportska organizacija Čukarice, a uz...

27. Zimski fudbalski turnir

Održano plivanje za Časni krst na Adi Ciganliji

21. Januar 2019.

19.01.2019.

Veliki Hrišćanski praznik Bogojavljenje obeležen je i ove godine plivanjem za Časni krst na Adi Ciganliji. Tradicionalno Bogojavljensko plivanje, koja se održava već 21. put, organizuje opština Čukarica, Turističko-sportska...

Održano plivanje za Časni krst na Adi Ciganliji

Između šume i reke

Smeštena u najprivlačnijem delu Beograda, između reke Save i pitomoh šumadijskih brda, obdarena prirodnim lepotama, zelenim površinama i bogatim sportsko rekreativnim sadržajem, Čukarica u turističkom smislu, sasvim sigurno, predstavlja biser među beogradskim opštinama. 

detaljnije 


U blizini centra grada

Čukarica se prostire jugozapadno od starog beogradskog jezgra. Na oko tri kilometra uzvodno od ušća Save u Dunav, graniči se sa opštinama Savski venac  i Novi Beograd. Redovne autobuske i tramvajske  linije  gradskog prevoza omogućavaju dostupnost  strogom centru Beograda za samo desetak minuta vožnje.

detaljnije 


Sport i rekreacija

Uređen sportski ambijent  ušuškan u zelenilo, sa beogradskim morem i beogradskom šumom, brojnim pešačkim i biciklističkim stazama, sa terenima i bazenima, Čukarica predstavlja mali raj za ljubitelje sporta i rekreacije. 

detaljnije


Odmor i uživancija

Nadaleko poznata po svojim restoranima, Čukarica posetiocima nudi nezaboravan gastronomski užitak. Možete uživati u domaćoj šumadijskoj ili internacionalnoj kuhinji, pri tome birati prirodni ambijent po vašem ukusu, od ribljih restorana na obali Save, preko otmenih lokala, do čuvenih beogradskih kafana na obodu Košutnjaka. 

 

Najave događaja

Međunarodni Aikido seminar

05. Februar 2019. |

Sportsko udruženje Aikido akademija u saradnji sa Turističko-sportskom organizacijom Čukarica organizuje međunarodni aikido seminar u periodu od 03.02.-09.02.2019. u Sportckom centru Žarkovo ul. Prote Milorada Pavlovića 54.

Očekuje se oko 25 učesnika iz Rusije, Kazahstana, Slovenije, Nemačke, Makedonije i Azerbejdžana.

Više informacija na telefon 062/8063600